Brändin mukaiset maskit

Brändin mukaiset maskit

 

Koko maskin ala personoitavissa brändin mukaiseksi

Kasvomaskit ovat edelleen ajankohtainen tuote. Arazzon kasvomaskeihin voidaan tulostaa kuva tai pinta yrityksen brändiin sopivalla kuosilla tai logolla. Pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan maskien ilmeet monipuolisesti. Digitaalinen tulostustekniikka mahdollistaa erilaisilla pintakuvioilla leikittelyn, juuri oikean sävyisten brändivärien käytön ja muun halutun viestin tai kuvan tulostamisen maskien päällimmäiseen kerrokseen. Kasvoille asetettavan maskin avulla yritys saa mitä parhainta mainosta, ja maskit ovat hyvin ajankohtainen lahja esimerkiksi työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Voit suunnitella kuosin itse, jolloin saat meiltä valmiit taittopohjat aineiston valmistamista varten, tai suunnittelijamme suunnittelevat maskit toiveidesi mukaan. Minimitilaus omalla ilmeellä tehtävälle maskille on 50 kpl.

 

Laadukkaat ja hyvin istuvat kotimaiset kangasmaskit

Maskeja on saatavilla keväästä poiketen hyvin, ja niiden käyttö on arkipäiväistynyt. Arazzossa olemme valmistaneet kangasmaskeja koronavirustilanteen puhkeamisesta saakka, ja samalla hioneet kasvomaskimme mallia ja materiaaleja käyttäjien parannusehdotuksia kuunnellen. Haluamme, että kasvomaskimme sopisi mahdollisimman monelle käyttäjälle, olisi laadukas ja turvallinen ja näyttäisi lisäksi hyvältä. Tarjoamme nyt maskia kahdessa eri koossa, Standard ja Plus. Istuvuutta parantamaan olemme lisänneet korvien taakse tuleviin kuminauhoihin silikoniset kiristimet, joiden avulla maskia voi säätää. Sen lisäksi olemme kiinnittäneet huomiota siihen, että maski kestäisi hygenian vaatimat toistuvat pesut kuumassa vedessä.

Arazzossa olemme hioneet kasvomaskimme mallia ja materiaaleja käyttäjien parannusehdotuksia kuunnellen. Haluamme, että kasvomaskimme sopisi mahdollisimman monelle käyttäjälle, ja olisi laadukas ja turvallinen.

WHO:n suositusten mukainen rakenne

Kasvomaskimme ovat ns. kolmikerrosmaskeja, ja käyttämämme materiaalit ovat WHO:n suosituksen mukaisia. Alimpana, ihoa lähimpänä oleva kerros on kosteutta imevää puuvillaa, välikerros filtteröivää kuitukangasta ja ulommainen kerros antibakteerista Coolmax Fresh -kangasta. Käyttämämme kankaat ovat ihoystävällisiä ja turvallisia. Maskeissa on muotoiltava nenäosa, jonka avulla istuvuus paranee ja maskista saa tiiviimmän. Paksumpi nenäosa estää myös tehokkaasti silmälasien huurtumista. Maskissamme on lisäksi tasku erilliselle suodatinosalle.

Kasvomaskimme ovat ns. kolmikerrosmaskeja, ja käyttämämme materiaalit ovat WHO:n suosituksen mukaisia.

Maskien pesuun ja oikeaan käyttöön on kiinnitettävä huomiota

Kangasmaskien kohdalla niiden pesuun ja hygieniseen käyttöön tulee kiinnittää erityistä huomiota. Maskimme on suunniteltu kestämään toistuvaa pesua korkeissa lämpötiloissa. Koska kyseessä on kankaasta tehty maski, se saattaa jatkuvissa pesuissa hieman kutistua. Vaikka maskien värinpitävyys onkin hyvä ja tulostusjälki kestää haalistumatta toistuvat pesut tai keittämisen, maskit voivat päästää väriä etenkin ensimmäisillä pesukerroilla. Koska maskeihin on ommeltu niiden istuvuutta parantavia osia, on tärkeää käyttää pesupussia kun maskeja pestään pesukoneessa. On myös tärkeä muistaa, että kangasmaski on vain lisäturva, eikä se ole henkilösuojain.

Kun haluat laatua, valitset Arazzon maskit!

Saatat myös olla kiinnostunut…

Arazzo Antivirus-kalvo

Arazzo Antivirus-kalvo

Saammeko esitellä, ARAZZO ANTIVIRUS-kalvo! Tämä koronan leviämistä estävän tuoteperheemme uusin lisäys on kuin perheen...

Hansaprint Oy
Puh. 010 5422
info@hansaprint.fi
etunimi.sukunimi@hansaprint.fi

Aloita suunnittelu Arazzon kanssa jo tänään!

Lähetä painovalmiit aineisto-ohjeemme mukaan tehdyt painoaineistot yhteyshenkilöllesi esim. wetransferin tms. kautta

Aineisto-ohje

AINEISTO-OHJE:

TOIMITA 1:1 -SUHTEESSA

Jos kuvan lopullinen koko ylittää viisi metriä (leveys tai korkeus), käytä jotain muuta suurennussuhdetta (1:2, 1:10 tms.); muista ilmoittaa suurennussuhde aineiston nimessä!

KÄYTÄ VEKTORIGRAFIIKKAA

Älä muunna graafisia elementtjä, värejä, tekstejä, logoja tms. bittikartta muotoon, vaan säilytä ne vektorigrafiikkana.

KÄYTÄ CMYK-VÄREJÄ; COATED FOGRA 39 -PROFIILI SISÄLLYTETTYNÄ

Jos kuitenkin toimitat aineiston RGB-muodossa, käytä sRGB IEC61966-2.1 -väriprofiilia. Jos käytät Pantone-sävyjä, niin mainitse siitä erikseen. Huomaa, että värien toistuvuus lopullisessa tuotteessa ei välttämättä ole sama kuin ruudulla!

BITTIKARTTAKUVISSA RESOLUUTIOKSI RIITTÄÄ LOPULLISESSA KOOSSA 150 DPI (ppi).

Kaukaa katsottavissa suurkuvatulosteissa, esim. jättiseinäbanderollit, kuvien resoluutioksi riittää lopullisessa koossa 30-50 dpi. Isoissa seinäpinnoissa, esim. tapetit tai messukankaat, resoluutioksi riittää 70-100 dpi:tä. HUOM! Jos käytät aineistossa muuta kuin 1:1-suhdetta, niin tarkasta, että resoluutio on myös suhteessa; esim. 100 dpi lopullisessa koossa = 1000 dpi 1:10-suhteessa. (Tarkistamme resoluution riittävyyden pyydettäessä.)

KONVERTOI FONTIT

Jos et halua konvertoida fontteja niin lähettä fonttitiedosto(t) ja kaikki kirjasinleikkaukset aineiston mukana.

LISÄÄ VÄHINTÄÄN 5 MM LEIKKUUVARAT/BLEEDIT

Erillisiä "käsinleikkuumerkkejä" ei tarvitse käyttää. Jos kuitenkin laitat ne, muista tarkastaa niiden offset, koska leikkuumerkkien tulee sijaita leikkuuvarojen/bleedien ulkopuolella. HUOM! Roll-upeissa alas täytyy lisäksi jättää 200 mm (värillistä/kuvallista) asennusvaraa!

MAHDOLLISET MUOTOONLEIKKUU LINJAT TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Cut" (tai muu selkeästi leikkaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISET TAITOKSET (NUUTTAUKSET) TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Creasing" (tai joku muu selkästi taittamiseen/nuuttaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISESTI KÄYTETTY LISÄVÄRI "VALKOINEN" TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "White_Ink" (tai joku muu selkäesti valkoiseen viittaava) JA SEN TULEE OLLA PÄÄLIMMÄISENÄ VÄRINÄ "OVERPRINT" (päällepainatus) KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa, nimetty jollain selkeällä tavalla sekä siinä on päällepainatus (overprint) päällä.

NIMEÄ SELKEÄSTI

Tiedostonimen olisi hyvä olla kuvaava. Nimestä tulisi ilmetä asiakas, tuote/työnimi, tulostettava materiaali, lopullinen koko ja määrä. Esimerkiksi "Asiakas_X_seinabanderolli_kangas_7500x3200mm_1_10_suhde_3kpl".

ÄLÄ KÄYTÄ “ÄÄKKÖSIÄ” TAI ERIKOISMERKKEJÄ

Aakkoset, numerot sekä alaviivat ( _ ) ovat sallittuja; ei koske tiedostopäätteen erottavaa pistettä ( . ).

TOIMITA AINEISTO PDF-MUODOSSA

Käytä PDF 1.5 -versiota (Acrobat 6) ja säilytä mahdolliset läpinäkyvyydet sekä kerrokset, mutta ÄLÄ sisällytä Illustrator muokkaus mahdollisuutta PDF -aineistoon.

TAI ALKUPERÄISESSÄ TIEDOSTOMUODOSSA

Käytössämme on Adoben CC-ohjelmisto. Huom! Muista liittää mukaan tarvittavat linkkitiedostot sekä fontit! Jos käytät alkuperäistä tiedostomuotoa, niin toimitathan meille myös näyttö .pdf:n. Voit lähettää myös tulostetun värive- doksen. Emme voi hyväksyä Word, PowerPoint, yms. ohjelmistolla tehtyjä aineistoja. Huomioithan, että vastuu toimitetun aineiston sisällöstä, oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta on kaikilta osin aineiston toimittajalla.