”It was the best of times, it was the worst of times”

”It was the best of times, it was the worst of times”

”It was the best of times, it was the worst of times” on lyhyt katkelma Charles Dickensin novellista A tale of Two Cities vuodelta 1859 ja joka on suomennettu vuonna 1945.

Melkoinen ennustajaukko tuo Dickens, eikä varmaan osannut arvella mitä tapahtuu sen hetken ja nykyhetken välissä.

Oikeassa hän tietyllä tapaa kuitenkin oli, sillä koko maailmaa kohdannut viruksen aikaansaama poikkeustila on varmasti monilta osin elinikämme epävarminta ja hurjinta aikaa, ja taas toisaalta parasta aikaa. Tämähän riippuu täysin katsantokannasta, tai siitä minkäväriset lasit päähänsä aamulla laittaa. Tulee ulkoiltua, oltua perheen kanssa, tehtyä sellaisia asioita, joihin normaalisti ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuutta. Kriisi luo myös väkisin uutta liiketoimintaa, kun yritykset koittavat sopeutua vallitsevaan tilanteeseen ja opettaa meitä käyttämään uusia työtapoja ja teknologiaa, jolloin entiseen tuskin enää on enää paluuta.

Leikki leikkinä, tilanne on todella vakava ja vaikuttaa satojen miljoonien ellei miljardien ihmisten päivittäiseen arkeen ja toivomme myös Arazzolla, että viruksen aiheuttamaa tautia pystytään hidastamaan riittävästi, että terveydenhuollon kantokyky kestää ympäri maailman ja jotta maailmalle jää aikaa toipua tästä kriisistä.

Olemme sopeuttaneet toimintaamme kriisin keskellä, jotta selviäisimme kriisin yli. Koitamme luoda kriisin aikana uutta, jotta olisimme valmiimpia kohtaamaan kriisinjälkeisen maailman.

Palvelemme kuitenkin toistaiseksi korostettua hygieniaa ja siisteyttä noudattaen. Olemme avanneet pilke silmäkulmassa uusia toimipisteitä Helsinkiin, Pornaisiin, Hyvinkäälle, Järvenpäähän, ja jopa toisen toimipisteen Vantaalle, kun myyntimme ja hallintomme on pääasiallisesti siirtynyt etätöihin tartuntavaaran taltuttamiseksi ja kontaktia välttääksemme.

Kiitokset asiakkaille, tavarantoimittajille, rahoittajille, alihankkijoille ja muille sidosryhmille tässä vaikeassa tilanteessa, koitetaan selvitä tilanteen yli yhdessä, toinen toistamme tukien.

Kuvat: Arazzo Team etätoimipisteet

 

Saatat myös olla kiinnostunut…

Arazzo Antivirus-kalvo

Arazzo Antivirus-kalvo

Saammeko esitellä, ARAZZO ANTIVIRUS-kalvo! Tämä koronan leviämistä estävän tuoteperheemme uusin lisäys on kuin perheen...

Hansaprint Oy
Puh. 010 5422
info@hansaprint.fi
etunimi.sukunimi@hansaprint.fi

Aloita suunnittelu Arazzon kanssa jo tänään!

Lähetä painovalmiit aineisto-ohjeemme mukaan tehdyt painoaineistot yhteyshenkilöllesi esim. wetransferin tms. kautta

Aineisto-ohje

AINEISTO-OHJE:

TOIMITA 1:1 -SUHTEESSA

Jos kuvan lopullinen koko ylittää viisi metriä (leveys tai korkeus), käytä jotain muuta suurennussuhdetta (1:2, 1:10 tms.); muista ilmoittaa suurennussuhde aineiston nimessä!

KÄYTÄ VEKTORIGRAFIIKKAA

Älä muunna graafisia elementtjä, värejä, tekstejä, logoja tms. bittikartta muotoon, vaan säilytä ne vektorigrafiikkana.

KÄYTÄ CMYK-VÄREJÄ; COATED FOGRA 39 -PROFIILI SISÄLLYTETTYNÄ

Jos kuitenkin toimitat aineiston RGB-muodossa, käytä sRGB IEC61966-2.1 -väriprofiilia. Jos käytät Pantone-sävyjä, niin mainitse siitä erikseen. Huomaa, että värien toistuvuus lopullisessa tuotteessa ei välttämättä ole sama kuin ruudulla!

BITTIKARTTAKUVISSA RESOLUUTIOKSI RIITTÄÄ LOPULLISESSA KOOSSA 150 DPI (ppi).

Kaukaa katsottavissa suurkuvatulosteissa, esim. jättiseinäbanderollit, kuvien resoluutioksi riittää lopullisessa koossa 30-50 dpi. Isoissa seinäpinnoissa, esim. tapetit tai messukankaat, resoluutioksi riittää 70-100 dpi:tä. HUOM! Jos käytät aineistossa muuta kuin 1:1-suhdetta, niin tarkasta, että resoluutio on myös suhteessa; esim. 100 dpi lopullisessa koossa = 1000 dpi 1:10-suhteessa. (Tarkistamme resoluution riittävyyden pyydettäessä.)

KONVERTOI FONTIT

Jos et halua konvertoida fontteja niin lähettä fonttitiedosto(t) ja kaikki kirjasinleikkaukset aineiston mukana.

LISÄÄ VÄHINTÄÄN 5 MM LEIKKUUVARAT/BLEEDIT

Erillisiä "käsinleikkuumerkkejä" ei tarvitse käyttää. Jos kuitenkin laitat ne, muista tarkastaa niiden offset, koska leikkuumerkkien tulee sijaita leikkuuvarojen/bleedien ulkopuolella. HUOM! Roll-upeissa alas täytyy lisäksi jättää 200 mm (värillistä/kuvallista) asennusvaraa!

MAHDOLLISET MUOTOONLEIKKUU LINJAT TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Cut" (tai muu selkeästi leikkaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISET TAITOKSET (NUUTTAUKSET) TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Creasing" (tai joku muu selkästi taittamiseen/nuuttaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISESTI KÄYTETTY LISÄVÄRI "VALKOINEN" TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "White_Ink" (tai joku muu selkäesti valkoiseen viittaava) JA SEN TULEE OLLA PÄÄLIMMÄISENÄ VÄRINÄ "OVERPRINT" (päällepainatus) KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa, nimetty jollain selkeällä tavalla sekä siinä on päällepainatus (overprint) päällä.

NIMEÄ SELKEÄSTI

Tiedostonimen olisi hyvä olla kuvaava. Nimestä tulisi ilmetä asiakas, tuote/työnimi, tulostettava materiaali, lopullinen koko ja määrä. Esimerkiksi "Asiakas_X_seinabanderolli_kangas_7500x3200mm_1_10_suhde_3kpl".

ÄLÄ KÄYTÄ “ÄÄKKÖSIÄ” TAI ERIKOISMERKKEJÄ

Aakkoset, numerot sekä alaviivat ( _ ) ovat sallittuja; ei koske tiedostopäätteen erottavaa pistettä ( . ).

TOIMITA AINEISTO PDF-MUODOSSA

Käytä PDF 1.5 -versiota (Acrobat 6) ja säilytä mahdolliset läpinäkyvyydet sekä kerrokset, mutta ÄLÄ sisällytä Illustrator muokkaus mahdollisuutta PDF -aineistoon.

TAI ALKUPERÄISESSÄ TIEDOSTOMUODOSSA

Käytössämme on Adoben CC-ohjelmisto. Huom! Muista liittää mukaan tarvittavat linkkitiedostot sekä fontit! Jos käytät alkuperäistä tiedostomuotoa, niin toimitathan meille myös näyttö .pdf:n. Voit lähettää myös tulostetun värive- doksen. Emme voi hyväksyä Word, PowerPoint, yms. ohjelmistolla tehtyjä aineistoja. Huomioithan, että vastuu toimitetun aineiston sisällöstä, oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta on kaikilta osin aineiston toimittajalla.