Kalvoilla näkösuojaa ja näyttävyyttä

Kalvoilla näkösuojaa ja näyttävyyttä

Värilliset ja tulostetut kalvot

Modernissa tilasuunnittelussa mietitään yrityksen visuaalista ilmettä ja sen yhdistämistä käyttäjän tarpeisiin. Arazzo on kehittänyt tilasuunnittelijoiden ja loppukäyttäjien tarpeeseen kokonaisen sarjan sisustustuotteita, joilla yrityksen ilme voidaan jalkauttaa toimitiloihin. Ensimmäisenä esittelyssä erilaiset värilliset ja tulostetut kalvot.

Erilaisia kalvoja eri käyttötarkoituksiin

Kalvoja tai kotoisammin tarroja on eri tyyppisiä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Maahantuojien laajoista valikoimista löytyy valmiina läpinäkyviä, läpikuultavia ja täysin peittäviä eri värisiä värikalvoja sekä hiekkapuhallusjäljitelmiä ja erllaisia maitolasikalvoja.

Brändivärejä, liukuja ja häiveitä

Me Arazzolla olemme kehittäneet lisäksi tekniikoita, joilla saamme yrityksen omat brändivärit tulostettua läpinäkyville tai läpikuultaville kirkkaille kalvoille erilaisilla väripeitoilla ja läpinäkyvyyksillä, sekä hyödynnämme aineistonkäsittelytaitoamme erilaisten liukujen ja häiveiden tekemisessä.

Mallikartta suunnittelijoiden käyttöön

Olemme koostaneet näistä omat mallikartat, joissa mallinnamme mallipalojen avulla erilaisia peittoasteita ja häiveitä. Jos sinulta ei vielä löydy tätä palettia suunnittelupöydältäsi, niin ota yhteyttä, toimitamme sinulle koko sarjan.

Yksinkertainen ja tehokas keino käyttää teippejä on irtileikatut kirjaimet ja niistä muodostettu teksti. Kuva Yrityshotelli Spaces Postitalolta.

Kalvot sopivat moneen käyttöön

”Erilaisilla tiloilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja vaatimuksia. Erilaisia läpinäkyvyyksiä yhdistelemällä voidaan rajata ikkunariveistä yksityisyyttä vaativia neuvottelutiloja tai luoda työrauhaa lasien takana työskenteleville vain tiettyyn lasipinnan osaan. Erilaisia valmiita ja tulostettuja kalvoja voidaan myös yhdistellä keskenään, jolloin saadaan luotua kerroksellista ja kolmiulotteista vaikutelmaa tiloihin”, toteaa Arazzon myynnistä vastaava johtaja Toni Koponen.

Arazzon henkilökohtaisesti palvelevat asiantuntijat auttavat sinua visiosi toteuttamisessa, ota yhteyttä jo tänään.

Saatat myös olla kiinnostunut…

Brändin mukaiset maskit

Brändin mukaiset maskit

  Koko maskin ala personoitavissa brändin mukaiseksi Kasvomaskit ovat edelleen ajankohtainen tuote. Arazzon...

Arazzo Antivirus-kalvo

Arazzo Antivirus-kalvo

Saammeko esitellä, ARAZZO ANTIVIRUS-kalvo! Tämä koronan leviämistä estävän tuoteperheemme uusin lisäys on kuin perheen...

Hansaprint Oy
Puh. 010 5422
info@hansaprint.fi
etunimi.sukunimi@hansaprint.fi

Aloita suunnittelu Arazzon kanssa jo tänään!

Lähetä painovalmiit aineisto-ohjeemme mukaan tehdyt painoaineistot yhteyshenkilöllesi esim. wetransferin tms. kautta

Aineisto-ohje

AINEISTO-OHJE:

TOIMITA 1:1 -SUHTEESSA

Jos kuvan lopullinen koko ylittää viisi metriä (leveys tai korkeus), käytä jotain muuta suurennussuhdetta (1:2, 1:10 tms.); muista ilmoittaa suurennussuhde aineiston nimessä!

KÄYTÄ VEKTORIGRAFIIKKAA

Älä muunna graafisia elementtjä, värejä, tekstejä, logoja tms. bittikartta muotoon, vaan säilytä ne vektorigrafiikkana.

KÄYTÄ CMYK-VÄREJÄ; COATED FOGRA 39 -PROFIILI SISÄLLYTETTYNÄ

Jos kuitenkin toimitat aineiston RGB-muodossa, käytä sRGB IEC61966-2.1 -väriprofiilia. Jos käytät Pantone-sävyjä, niin mainitse siitä erikseen. Huomaa, että värien toistuvuus lopullisessa tuotteessa ei välttämättä ole sama kuin ruudulla!

BITTIKARTTAKUVISSA RESOLUUTIOKSI RIITTÄÄ LOPULLISESSA KOOSSA 150 DPI (ppi).

Kaukaa katsottavissa suurkuvatulosteissa, esim. jättiseinäbanderollit, kuvien resoluutioksi riittää lopullisessa koossa 30-50 dpi. Isoissa seinäpinnoissa, esim. tapetit tai messukankaat, resoluutioksi riittää 70-100 dpi:tä. HUOM! Jos käytät aineistossa muuta kuin 1:1-suhdetta, niin tarkasta, että resoluutio on myös suhteessa; esim. 100 dpi lopullisessa koossa = 1000 dpi 1:10-suhteessa. (Tarkistamme resoluution riittävyyden pyydettäessä.)

KONVERTOI FONTIT

Jos et halua konvertoida fontteja niin lähettä fonttitiedosto(t) ja kaikki kirjasinleikkaukset aineiston mukana.

LISÄÄ VÄHINTÄÄN 5 MM LEIKKUUVARAT/BLEEDIT

Erillisiä "käsinleikkuumerkkejä" ei tarvitse käyttää. Jos kuitenkin laitat ne, muista tarkastaa niiden offset, koska leikkuumerkkien tulee sijaita leikkuuvarojen/bleedien ulkopuolella. HUOM! Roll-upeissa alas täytyy lisäksi jättää 200 mm (värillistä/kuvallista) asennusvaraa!

MAHDOLLISET MUOTOONLEIKKUU LINJAT TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Cut" (tai muu selkeästi leikkaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISET TAITOKSET (NUUTTAUKSET) TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Creasing" (tai joku muu selkästi taittamiseen/nuuttaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISESTI KÄYTETTY LISÄVÄRI "VALKOINEN" TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "White_Ink" (tai joku muu selkäesti valkoiseen viittaava) JA SEN TULEE OLLA PÄÄLIMMÄISENÄ VÄRINÄ "OVERPRINT" (päällepainatus) KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa, nimetty jollain selkeällä tavalla sekä siinä on päällepainatus (overprint) päällä.

NIMEÄ SELKEÄSTI

Tiedostonimen olisi hyvä olla kuvaava. Nimestä tulisi ilmetä asiakas, tuote/työnimi, tulostettava materiaali, lopullinen koko ja määrä. Esimerkiksi "Asiakas_X_seinabanderolli_kangas_7500x3200mm_1_10_suhde_3kpl".

ÄLÄ KÄYTÄ “ÄÄKKÖSIÄ” TAI ERIKOISMERKKEJÄ

Aakkoset, numerot sekä alaviivat ( _ ) ovat sallittuja; ei koske tiedostopäätteen erottavaa pistettä ( . ).

TOIMITA AINEISTO PDF-MUODOSSA

Käytä PDF 1.5 -versiota (Acrobat 6) ja säilytä mahdolliset läpinäkyvyydet sekä kerrokset, mutta ÄLÄ sisällytä Illustrator muokkaus mahdollisuutta PDF -aineistoon.

TAI ALKUPERÄISESSÄ TIEDOSTOMUODOSSA

Käytössämme on Adoben CC-ohjelmisto. Huom! Muista liittää mukaan tarvittavat linkkitiedostot sekä fontit! Jos käytät alkuperäistä tiedostomuotoa, niin toimitathan meille myös näyttö .pdf:n. Voit lähettää myös tulostetun värive- doksen. Emme voi hyväksyä Word, PowerPoint, yms. ohjelmistolla tehtyjä aineistoja. Huomioithan, että vastuu toimitetun aineiston sisällöstä, oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta on kaikilta osin aineiston toimittajalla.