Suomalaista työtä

Arazzo, Beautified by Arazzo - Näyttely ja lavasteet

Suomalaista työtä

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalainen työ voi hyvin, ja että työ menestyy Suomessa. Arazzo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen, ja meille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Arazzon kotimaisuusaste on yli 80%

Kotimaisuusaste korkealla

 

Avainlippu-merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Jotta merkin saisi, tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50%. Kotimaisuusasteella tarkoitetaan suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta huomioiden kaikki tuotantoon kohdistuvat kustannukset. Arazzon kotimaisuusaste on yli 80%. Palveluyrityksellä on oltava lisäksi merkittävä kotimainen omistajaosuus, Suomessa toimiva johto, ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa.

 

Pääkonttori ja tuotantotilat samassa paikassa

 

Arazzon pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat samoissa tiloissa Vantaalla, Tammistossa. Tämä nopeuttaa viestintää ja pystymme reagoimaan tarvittaessa hyvinkin nopeasti tilauksiin ja muutoksiin. Yrityksen omistajat ovat mukana yrityksen jokapäiväisessä työssä ruohonjuuritasolla. Jokainen tuote valmistetaan Arazzon tuotannossa tai alihankkijoilla, kuitenkin aina Suomessa.

Tuotannossamme työskentelee erilaisten materiaalien tulostukseen ja käsittelyyn erikoistuneiden tulostajien lisäksi ompelija. Tärkeitä työntekijöitä  ketjussa ovat myös digitaalisen tulostamisen vaatimaan kuvankäsittelyyn erikoistuneet graafiset suunnittelijamme.

 

Team Arazzo

 

Pienessä yrityksessä tiimihenki ja henkilösuhteet korostuvat. Työntekijämme ovat luonnehtineet Arazzon vahvuudeksi työpaikkana juuri yhteistyön kollegoiden kanssa ja hyvän yhteishengen. Työntekijät ovat myös ylpeitä Arazzon tuotteiden laadukkuudesta ja työn sisällöstä. Arazzoa pidetään monipuolisena, joustavana, innovatiivisenä ja inhimillisenä työpaikkana.

Tunnistamme vastuumme työnantajana, ja haluamme aidosti olla mukana luomassa parempaa työelämää meille kaikille. Olemme ylpeitä siitä, että luomme työpaikkoja Suomeen ja vahvistamme samalla sekä yhteiskunnallista että taloudellista hyvinvointia.

Haluamme jatkossakin olla mahdollisimman hyvä työpaikka ja kehittää toimintaamme edelleen. Uskomme, että tiimimme yhteen hiileen puhaltaminen näkyy hyvänä lopputuloksena myös teille, asiakkaillemme. 

 

Lue suomalaisesta työstä lisää Suomalaisen Työn Liiton nettisivuilta.

Saatat myös olla kiinnostunut…

Arazzo Antivirus-kalvo

Arazzo Antivirus-kalvo

Saammeko esitellä, ARAZZO ANTIVIRUS-kalvo! Tämä koronan leviämistä estävän tuoteperheemme uusin lisäys on kuin perheen...

Hansaprint Oy
Puh. 010 5422
info@hansaprint.fi
etunimi.sukunimi@hansaprint.fi

Aloita suunnittelu Arazzon kanssa jo tänään!

Lähetä painovalmiit aineisto-ohjeemme mukaan tehdyt painoaineistot yhteyshenkilöllesi esim. wetransferin tms. kautta

Aineisto-ohje

AINEISTO-OHJE:

TOIMITA 1:1 -SUHTEESSA

Jos kuvan lopullinen koko ylittää viisi metriä (leveys tai korkeus), käytä jotain muuta suurennussuhdetta (1:2, 1:10 tms.); muista ilmoittaa suurennussuhde aineiston nimessä!

KÄYTÄ VEKTORIGRAFIIKKAA

Älä muunna graafisia elementtjä, värejä, tekstejä, logoja tms. bittikartta muotoon, vaan säilytä ne vektorigrafiikkana.

KÄYTÄ CMYK-VÄREJÄ; COATED FOGRA 39 -PROFIILI SISÄLLYTETTYNÄ

Jos kuitenkin toimitat aineiston RGB-muodossa, käytä sRGB IEC61966-2.1 -väriprofiilia. Jos käytät Pantone-sävyjä, niin mainitse siitä erikseen. Huomaa, että värien toistuvuus lopullisessa tuotteessa ei välttämättä ole sama kuin ruudulla!

BITTIKARTTAKUVISSA RESOLUUTIOKSI RIITTÄÄ LOPULLISESSA KOOSSA 150 DPI (ppi).

Kaukaa katsottavissa suurkuvatulosteissa, esim. jättiseinäbanderollit, kuvien resoluutioksi riittää lopullisessa koossa 30-50 dpi. Isoissa seinäpinnoissa, esim. tapetit tai messukankaat, resoluutioksi riittää 70-100 dpi:tä. HUOM! Jos käytät aineistossa muuta kuin 1:1-suhdetta, niin tarkasta, että resoluutio on myös suhteessa; esim. 100 dpi lopullisessa koossa = 1000 dpi 1:10-suhteessa. (Tarkistamme resoluution riittävyyden pyydettäessä.)

KONVERTOI FONTIT

Jos et halua konvertoida fontteja niin lähettä fonttitiedosto(t) ja kaikki kirjasinleikkaukset aineiston mukana.

LISÄÄ VÄHINTÄÄN 5 MM LEIKKUUVARAT/BLEEDIT

Erillisiä "käsinleikkuumerkkejä" ei tarvitse käyttää. Jos kuitenkin laitat ne, muista tarkastaa niiden offset, koska leikkuumerkkien tulee sijaita leikkuuvarojen/bleedien ulkopuolella. HUOM! Roll-upeissa alas täytyy lisäksi jättää 200 mm (värillistä/kuvallista) asennusvaraa!

MAHDOLLISET MUOTOONLEIKKUU LINJAT TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Cut" (tai muu selkeästi leikkaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISET TAITOKSET (NUUTTAUKSET) TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Creasing" (tai joku muu selkästi taittamiseen/nuuttaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISESTI KÄYTETTY LISÄVÄRI "VALKOINEN" TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "White_Ink" (tai joku muu selkäesti valkoiseen viittaava) JA SEN TULEE OLLA PÄÄLIMMÄISENÄ VÄRINÄ "OVERPRINT" (päällepainatus) KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa, nimetty jollain selkeällä tavalla sekä siinä on päällepainatus (overprint) päällä.

NIMEÄ SELKEÄSTI

Tiedostonimen olisi hyvä olla kuvaava. Nimestä tulisi ilmetä asiakas, tuote/työnimi, tulostettava materiaali, lopullinen koko ja määrä. Esimerkiksi "Asiakas_X_seinabanderolli_kangas_7500x3200mm_1_10_suhde_3kpl".

ÄLÄ KÄYTÄ “ÄÄKKÖSIÄ” TAI ERIKOISMERKKEJÄ

Aakkoset, numerot sekä alaviivat ( _ ) ovat sallittuja; ei koske tiedostopäätteen erottavaa pistettä ( . ).

TOIMITA AINEISTO PDF-MUODOSSA

Käytä PDF 1.5 -versiota (Acrobat 6) ja säilytä mahdolliset läpinäkyvyydet sekä kerrokset, mutta ÄLÄ sisällytä Illustrator muokkaus mahdollisuutta PDF -aineistoon.

TAI ALKUPERÄISESSÄ TIEDOSTOMUODOSSA

Käytössämme on Adoben CC-ohjelmisto. Huom! Muista liittää mukaan tarvittavat linkkitiedostot sekä fontit! Jos käytät alkuperäistä tiedostomuotoa, niin toimitathan meille myös näyttö .pdf:n. Voit lähettää myös tulostetun värive- doksen. Emme voi hyväksyä Word, PowerPoint, yms. ohjelmistolla tehtyjä aineistoja. Huomioithan, että vastuu toimitetun aineiston sisällöstä, oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta on kaikilta osin aineiston toimittajalla.