Arazzo Oy fuusioituu Hansaprint Oy:n 1.1.2022 alkaen

Arazzo Oy fuusioituu Hansaprint Oy:n 1.1.2022 alkaen

Asiakkaille

Arazzo Oy:n fuusiolla ei ole vaikutusta asiakkuuksien hoitoon. 1.1.2022 alkaen Hansaprint Oy vastaa kaikista Arazzo Oy:n sopimuksista ja velvoitteista. Toiminta ja toimitukset jatkuvat ennallaan Hansaprintin toimesta (Hansaprint Oy, Y-tunnus 1023181-4, arvonlisäverotunnus: FI10231814).

Hansaprint panostaa Arazzon toiminnan kehittämiseen, erityistä panostusta suunnataan sisustusratkaisuihin. Arazzon nimi tulee säilymään jatkossakin, Hansaprintin sisustusratkaisuja tuotetaan tammikuusta 2022 alkaen Arazzo Interior brändillä.

Asiakkaiden näkökulmasta toimintaan ei ole tullut, eikä tule jatkossaan katkosta. Voikin todeta, että ainoastaan logo muuttuu. Hansaprint tarjoaa Arazzon asiakkaille kaikki Hansaprintin palvelut käyttöön. Lisätietoja www.hansaprint.fi.

Tavoitat yhteyshenkilösi samasta puhelinnumerosta kuin aikaisemmin, vain sähköpostiosoite ja osoite muuttuvat:

Lisätietoja antavat tarvittaessa:

Toimittajille

Hansaprint Oy:stä tuli Arazzo Oy:n 100 % omistaja kesäkuussa 2021. Vuoden vaihtuessa yritysrakennetta yksinkertaistetaan ja Arazzo Oy fuusioidaan emoyhtiöönsä Hansaprint Oy:hyn.

Arazzo Oy:n operatiivinen liiketoiminta ja kaikki siihen liittyvät sopimukset, velvoitteet ja vastuut siirtyvät sellaisinaan fuusion seurauksena Hansaprint Oy:lle, joka jatkaa toimintaa omalla nimellään ja Y-tunnuksellaan.

Pyydämme toimittajia huomioimaan, että laskutustiedot muuttuvat. Siltä osin, kun toimitettu tavara tai palvelu on vuodelle 2022, tulee lasku toimittaa Hansaprintin laskutustiedoilla. Mikäli vastaanotamme laskuja vuoden 2022 toimituksista Arazzo Oy:lle osoitettuna, joudumme nämä palauttamaan ja pyytämään uuden laskun. Laskut, jotka koskevat vuoden 2021 aikana tehtyjä toimituksia, tulee osoittaa edelleen Arazzo Oy:lle ja toimittaa perille viimeistään 10.1.2021 mennessä.

Yhteystiedot 1.1.2022 alkaen:
Hansaprint Oy
Y-tunnus 1023181-4
Arvonlisäverotunnus (VAT) FI10231814
Kotipaikka Turku, Finland

Toimittajiltamme toivomme ensisijaisesti laskuja sähköisinä.

Sähköistä laskutusta varten tarvittavat tiedot:
OVT-tunnus: 0037102318140220
Operaattoritunnus: BAWCFI22 (Basware Oyj)

Mikäli sähköinen laskutus ei ole mahdollinen, paperilaskut (tai PDF) voi toimittaa:

Hansaprint Oy
Ostoreskontra Vantaa
PL 501
20101 Turku
ostolaskut@ts-group.fi

Lisätietoja antavat tarvittaessa:

Hankintapäällikkö Seppo Mero, puh. 050 317 5931, seppo.mero@hansaprint.fi
Toimitusjohtaja Jukka Saariluoma, puh. 0400 447 619, jukka.saariluoma@hansaprint.fi

Tehtaiden osoitteet 1.1.2022 alkaen:

Hansaprint Oy Vantaa
Tammiston Kauppatie 27
01510 Vantaa

Hansaprint Oy Turenki
Painotie 5
14200 Turenki

Saatat myös olla kiinnostunut…

Brändin mukaiset maskit

Brändin mukaiset maskit

  Koko maskin ala personoitavissa brändin mukaiseksi Kasvomaskit ovat edelleen ajankohtainen tuote. Arazzon...

Hansaprint Oy
Puh. 010 5422
info@hansaprint.fi
etunimi.sukunimi@hansaprint.fi

Aloita suunnittelu Arazzon kanssa jo tänään!

Lähetä painovalmiit aineisto-ohjeemme mukaan tehdyt painoaineistot yhteyshenkilöllesi esim. wetransferin tms. kautta

Aineisto-ohje

AINEISTO-OHJE:

TOIMITA 1:1 -SUHTEESSA

Jos kuvan lopullinen koko ylittää viisi metriä (leveys tai korkeus), käytä jotain muuta suurennussuhdetta (1:2, 1:10 tms.); muista ilmoittaa suurennussuhde aineiston nimessä!

KÄYTÄ VEKTORIGRAFIIKKAA

Älä muunna graafisia elementtjä, värejä, tekstejä, logoja tms. bittikartta muotoon, vaan säilytä ne vektorigrafiikkana.

KÄYTÄ CMYK-VÄREJÄ; COATED FOGRA 39 -PROFIILI SISÄLLYTETTYNÄ

Jos kuitenkin toimitat aineiston RGB-muodossa, käytä sRGB IEC61966-2.1 -väriprofiilia. Jos käytät Pantone-sävyjä, niin mainitse siitä erikseen. Huomaa, että värien toistuvuus lopullisessa tuotteessa ei välttämättä ole sama kuin ruudulla!

BITTIKARTTAKUVISSA RESOLUUTIOKSI RIITTÄÄ LOPULLISESSA KOOSSA 150 DPI (ppi).

Kaukaa katsottavissa suurkuvatulosteissa, esim. jättiseinäbanderollit, kuvien resoluutioksi riittää lopullisessa koossa 30-50 dpi. Isoissa seinäpinnoissa, esim. tapetit tai messukankaat, resoluutioksi riittää 70-100 dpi:tä. HUOM! Jos käytät aineistossa muuta kuin 1:1-suhdetta, niin tarkasta, että resoluutio on myös suhteessa; esim. 100 dpi lopullisessa koossa = 1000 dpi 1:10-suhteessa. (Tarkistamme resoluution riittävyyden pyydettäessä.)

KONVERTOI FONTIT

Jos et halua konvertoida fontteja niin lähettä fonttitiedosto(t) ja kaikki kirjasinleikkaukset aineiston mukana.

LISÄÄ VÄHINTÄÄN 5 MM LEIKKUUVARAT/BLEEDIT

Erillisiä "käsinleikkuumerkkejä" ei tarvitse käyttää. Jos kuitenkin laitat ne, muista tarkastaa niiden offset, koska leikkuumerkkien tulee sijaita leikkuuvarojen/bleedien ulkopuolella. HUOM! Roll-upeissa alas täytyy lisäksi jättää 200 mm (värillistä/kuvallista) asennusvaraa!

MAHDOLLISET MUOTOONLEIKKUU LINJAT TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Cut" (tai muu selkeästi leikkaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISET TAITOKSET (NUUTTAUKSET) TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Creasing" (tai joku muu selkästi taittamiseen/nuuttaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISESTI KÄYTETTY LISÄVÄRI "VALKOINEN" TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "White_Ink" (tai joku muu selkäesti valkoiseen viittaava) JA SEN TULEE OLLA PÄÄLIMMÄISENÄ VÄRINÄ "OVERPRINT" (päällepainatus) KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa, nimetty jollain selkeällä tavalla sekä siinä on päällepainatus (overprint) päällä.

NIMEÄ SELKEÄSTI

Tiedostonimen olisi hyvä olla kuvaava. Nimestä tulisi ilmetä asiakas, tuote/työnimi, tulostettava materiaali, lopullinen koko ja määrä. Esimerkiksi "Asiakas_X_seinabanderolli_kangas_7500x3200mm_1_10_suhde_3kpl".

ÄLÄ KÄYTÄ “ÄÄKKÖSIÄ” TAI ERIKOISMERKKEJÄ

Aakkoset, numerot sekä alaviivat ( _ ) ovat sallittuja; ei koske tiedostopäätteen erottavaa pistettä ( . ).

TOIMITA AINEISTO PDF-MUODOSSA

Käytä PDF 1.5 -versiota (Acrobat 6) ja säilytä mahdolliset läpinäkyvyydet sekä kerrokset, mutta ÄLÄ sisällytä Illustrator muokkaus mahdollisuutta PDF -aineistoon.

TAI ALKUPERÄISESSÄ TIEDOSTOMUODOSSA

Käytössämme on Adoben CC-ohjelmisto. Huom! Muista liittää mukaan tarvittavat linkkitiedostot sekä fontit! Jos käytät alkuperäistä tiedostomuotoa, niin toimitathan meille myös näyttö .pdf:n. Voit lähettää myös tulostetun värive- doksen. Emme voi hyväksyä Word, PowerPoint, yms. ohjelmistolla tehtyjä aineistoja. Huomioithan, että vastuu toimitetun aineiston sisällöstä, oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta on kaikilta osin aineiston toimittajalla.