Arazzo - Beautiified by Arazzo

Suurkuvatulosteet ja tulostusratkaisut

Arazzo - Beautiified by Arazzo

Suurkuvatulosteet ja tulostusratkaisut

Arazzo toteuttaa ammattilaisten näkemykset

Arazzo tuottaa suurkuvatulosteet erikoismateriaaleille sinun tai meidän tekemästä aineistosta. Voit käyttää palveluamme esimerkiksi markkinointiin, brändäykseen, sisustamiseen, näyttelyihin ja esityksiin. Tarvittaessa voit tilata meiltä kaiken kuvasuunnittelusta asennukseen.

Kotimainen Arazzo toteuttaa koko toimeksiantosi samassa talossa Vantaalla. Siksi voimme tarjota sinulle nopeat toimitusajat ja vedosliikenteen. Keskisuurena yrityksenä meissä on ketteryyttä mutta myös voimaa. Arazzolta saat kaikki suurkuvatulostuksen tuotteet. Teemme jokaisen työn sinun yksilöllisistä tarpeistasi lähtien. 

Tervetuloa tutustumaan Arazzon kädenjälkeen showroomiin Vantaalle, Tammiston kauppatie 27.

Arazzo on avainlippua kantava yritys
Avainlipun voi saada, jos tuote tai palvelu tuotetaan Suomessa ja työllistää Suomessa. Kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 %. (Lue tiedote)

Arazzon tulostusratkaisuja käyttävät:

Sisustamisen ammattilaiset: sisustussuunnittelijat, sisustusarkkitehdit, arkkitehdit, designtoimistot
Markkinoinnin ja myymäläsuunnittelun ammattilaiset: mainostajat, mainostoimistot, messurakentajat, myymälä- ja tuotesuunnittelijat
Teatteri-, tapahtuma- ja näyttelyammattilaiset: lavastajat, puvustajat, teatterit, tuotantoyhtiöt, näyttelysuunnittelijat, tapahtumajärjestäjät, suunnittelutoimistot
Teollisuusyritykset: rakennus-, huonekalu- ja tekstiiliteollisuus

Näin Arazzo palvelee

1. Ota yhteyttä – saat henkilökohtaista palvelua

Arazzolta saat mittatilausratkaisun juuri sinun tarpeeseesi yhdessä asiantuntijamyyjän kanssa. Meiltä löytyy esim. akustoivia ja kulutusta kestäviä tulostusmateriaaleja.

2. Lähetä aineisto tai teetä meillä

Laatu alkaa hyvästä kuva-aineistosta. Lähetä valmis aineisto tai tilaa Arazzolta. Arazzo voi skannata kuvan, etsiä kuvapankista, palkata valokuvaajan tai valmistaa kuvan muuten. Käsittelemme kuvan oikeaan kokoon ja laatuun. Lopuksi teemme tulostusaineiston. Värit NCS-, RAL- tai Pantone-sävyissä.

3. Valitse materiaali itse tai myyjän opastuksella

Sinulla voi olla oma materiaali tai tiedät mitä haluat. Tulostus onnistuu myös sille. Tai sitten voit tukeutua asiantuntijamyyjän ammattitaitoon. Hän löytää tarpeeseesi sopivan tulostusmateriaalin. Halutessasi saat mallitulostuksen, jolla voidaan säätää värin valintaa ja materiaalin soveltuvuutta.

4. Saat toteutuksen huipputulostimilla

Arazzo pystyy tuottamaan kaikki tarvitsemasi materiaalit huippuluokan konekannan ansiosta.
• Tasotulostin kovia pintoja varten
• Tekstiilin tulostukseen erikoistulostimet
• Sopivat musteet
• Tulostusmateriaalit jotka kestävät kulutusta ja pesua

5. Saat tarvittavat jälkikäsittelytyöt Arazzolta

• Leikkaus mittoihin
• Ompelu
• Kehystys
• Muotoonleikkaus ja kaiverrukset
• Pakkaus

6. Saat asennuksen ammattitaitoiselta asentajalta

Saat asennuksen sinne minne tarvitset, myös haastaviin kohteisiin. Arazzon asennusverkosto kattaa koko Suomeen.

Arazzo työnäytteet tuoteryhmittäin

Tässä maistiainen, mitä kaikkea tulostamalla voi saada aikaan.
Tervetuloa tutustumaan Arazzon kädenjälkeen myös paikan päälle showroomiin Vantaalle, Tammiston kauppatie 27.

Marketing – Visuaalinen markkinointi
Interior – Tulostetut sisustustuotteet
Stage - Näyttelyt ja lavasteet
Industrial - Tulostetut tuotepinnat

Hansaprint Oy
Puh. 010 5422
info@hansaprint.fi
etunimi.sukunimi@hansaprint.fi

Aloita suunnittelu Arazzon kanssa jo tänään!

Lähetä painovalmiit aineisto-ohjeemme mukaan tehdyt painoaineistot yhteyshenkilöllesi esim. wetransferin tms. kautta

Aineisto-ohje

AINEISTO-OHJE:

TOIMITA 1:1 -SUHTEESSA

Jos kuvan lopullinen koko ylittää viisi metriä (leveys tai korkeus), käytä jotain muuta suurennussuhdetta (1:2, 1:10 tms.); muista ilmoittaa suurennussuhde aineiston nimessä!

KÄYTÄ VEKTORIGRAFIIKKAA

Älä muunna graafisia elementtjä, värejä, tekstejä, logoja tms. bittikartta muotoon, vaan säilytä ne vektorigrafiikkana.

KÄYTÄ CMYK-VÄREJÄ; COATED FOGRA 39 -PROFIILI SISÄLLYTETTYNÄ

Jos kuitenkin toimitat aineiston RGB-muodossa, käytä sRGB IEC61966-2.1 -väriprofiilia. Jos käytät Pantone-sävyjä, niin mainitse siitä erikseen. Huomaa, että värien toistuvuus lopullisessa tuotteessa ei välttämättä ole sama kuin ruudulla!

BITTIKARTTAKUVISSA RESOLUUTIOKSI RIITTÄÄ LOPULLISESSA KOOSSA 150 DPI (ppi).

Kaukaa katsottavissa suurkuvatulosteissa, esim. jättiseinäbanderollit, kuvien resoluutioksi riittää lopullisessa koossa 30-50 dpi. Isoissa seinäpinnoissa, esim. tapetit tai messukankaat, resoluutioksi riittää 70-100 dpi:tä. HUOM! Jos käytät aineistossa muuta kuin 1:1-suhdetta, niin tarkasta, että resoluutio on myös suhteessa; esim. 100 dpi lopullisessa koossa = 1000 dpi 1:10-suhteessa. (Tarkistamme resoluution riittävyyden pyydettäessä.)

KONVERTOI FONTIT

Jos et halua konvertoida fontteja niin lähettä fonttitiedosto(t) ja kaikki kirjasinleikkaukset aineiston mukana.

LISÄÄ VÄHINTÄÄN 5 MM LEIKKUUVARAT/BLEEDIT

Erillisiä "käsinleikkuumerkkejä" ei tarvitse käyttää. Jos kuitenkin laitat ne, muista tarkastaa niiden offset, koska leikkuumerkkien tulee sijaita leikkuuvarojen/bleedien ulkopuolella. HUOM! Roll-upeissa alas täytyy lisäksi jättää 200 mm (värillistä/kuvallista) asennusvaraa!

MAHDOLLISET MUOTOONLEIKKUU LINJAT TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Cut" (tai muu selkeästi leikkaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISET TAITOKSET (NUUTTAUKSET) TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Creasing" (tai joku muu selkästi taittamiseen/nuuttaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISESTI KÄYTETTY LISÄVÄRI "VALKOINEN" TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "White_Ink" (tai joku muu selkäesti valkoiseen viittaava) JA SEN TULEE OLLA PÄÄLIMMÄISENÄ VÄRINÄ "OVERPRINT" (päällepainatus) KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa, nimetty jollain selkeällä tavalla sekä siinä on päällepainatus (overprint) päällä.

NIMEÄ SELKEÄSTI

Tiedostonimen olisi hyvä olla kuvaava. Nimestä tulisi ilmetä asiakas, tuote/työnimi, tulostettava materiaali, lopullinen koko ja määrä. Esimerkiksi "Asiakas_X_seinabanderolli_kangas_7500x3200mm_1_10_suhde_3kpl".

ÄLÄ KÄYTÄ “ÄÄKKÖSIÄ” TAI ERIKOISMERKKEJÄ

Aakkoset, numerot sekä alaviivat ( _ ) ovat sallittuja; ei koske tiedostopäätteen erottavaa pistettä ( . ).

TOIMITA AINEISTO PDF-MUODOSSA

Käytä PDF 1.5 -versiota (Acrobat 6) ja säilytä mahdolliset läpinäkyvyydet sekä kerrokset, mutta ÄLÄ sisällytä Illustrator muokkaus mahdollisuutta PDF -aineistoon.

TAI ALKUPERÄISESSÄ TIEDOSTOMUODOSSA

Käytössämme on Adoben CC-ohjelmisto. Huom! Muista liittää mukaan tarvittavat linkkitiedostot sekä fontit! Jos käytät alkuperäistä tiedostomuotoa, niin toimitathan meille myös näyttö .pdf:n. Voit lähettää myös tulostetun värive- doksen. Emme voi hyväksyä Word, PowerPoint, yms. ohjelmistolla tehtyjä aineistoja. Huomioithan, että vastuu toimitetun aineiston sisällöstä, oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta on kaikilta osin aineiston toimittajalla.