AVOIMET TYÖPAIKAT

Tervetuloa kasvavaan ammattilaisten joukkoomme!

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tervetuloa kasvavaan ammattilaisten joukkoomme!

Haemme hyvällä asenteella ja palvelualttiudella varustettua myynnin ja asiakkuushallinnan ammattilaista

Haemme hyvällä asenteella ja palvelualttiudella varustettua myynnin ja asiakkuushallinnan ammattilaista

Arazzo on hyvin tunnettu kotimainen erilaisia suurkuvatulosteita ja niiden asennuksia tarjoava tuotantotalo, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaan Tammistossa. Palvelemme kattavasti markkinoijia, sisustamisen ammattilaisia, tapahtuma- ja näyttelyammattilaisia sekä erilaisia teollisuusyrityksiä. Palvelumme kattaa koko tuotantoketjun suunnittelusta tuotantoon, logistiikkaan ja asennukseen. 

Arazzossa on pari viimeistä vuotta investoitu henkilöstöön sekä tuotantoon ja sitä kautta tullut voimakas kasvu vaatii nyt lisää tekijöitä. Etsimmekin nyt sinua, myynnin ja asiakkuushallinnan ammattilainen, liittymään leventämään rivejämme ja palvelemaan erilaisissa tulostustarpeissa. 

Toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa, ymmärrät kaupalliset lainalaisuudet ja ennen kaikkea osaat palvella ammattimaisesti hyvin monimuotoista asiakaskuntaamme. Tueksesi saat kymmeniä vuosia kokemusta ja parikymmentä alan tiukkaa ammattilaista. 

Tarjoamme miellyttävän työympäristön, jossa huomioimme jokaisen yksilönä. Meille on tärkeää, että pidät työstäsi ja kykenet hyvään yhteistyöhön muiden tekijöidemme kanssa. 

Toimenkuvaasi kuuluu erilaiset myynnin ja asiakkuushallinnan tehtävät, kuten uusasiakashallinnan ja nykyisten asiakkuuksien ylläpito sekä toimiminen asiakkaidemme tarpeiden ja tuotantomme välissä. Kokemus alalta katsotaan eduksi, muttei missään nimessä ole ehdoton pääsyvaatimus. Asenne ja palvelualttius ratkaisevat.

Ota rohkeasti yhteyttä ja liity Arazzon palvelevien ammattilaisten joukkoon. 

Lisätiedot: Toni Koponen, Myyntijohtaja tai Pekka Meriläinen, Toimitusjohtaja

Hakuaika päättyy 31.10.2019

Hakemukset liitteineen: info@arazzo.fi

 

Hansaprint Oy
Puh. 010 5422
info@hansaprint.fi
etunimi.sukunimi@hansaprint.fi

Aloita suunnittelu Arazzon kanssa jo tänään!

Lähetä painovalmiit aineisto-ohjeemme mukaan tehdyt painoaineistot yhteyshenkilöllesi esim. wetransferin tms. kautta

Aineisto-ohje

AINEISTO-OHJE:

TOIMITA 1:1 -SUHTEESSA

Jos kuvan lopullinen koko ylittää viisi metriä (leveys tai korkeus), käytä jotain muuta suurennussuhdetta (1:2, 1:10 tms.); muista ilmoittaa suurennussuhde aineiston nimessä!

KÄYTÄ VEKTORIGRAFIIKKAA

Älä muunna graafisia elementtjä, värejä, tekstejä, logoja tms. bittikartta muotoon, vaan säilytä ne vektorigrafiikkana.

KÄYTÄ CMYK-VÄREJÄ; COATED FOGRA 39 -PROFIILI SISÄLLYTETTYNÄ

Jos kuitenkin toimitat aineiston RGB-muodossa, käytä sRGB IEC61966-2.1 -väriprofiilia. Jos käytät Pantone-sävyjä, niin mainitse siitä erikseen. Huomaa, että värien toistuvuus lopullisessa tuotteessa ei välttämättä ole sama kuin ruudulla!

BITTIKARTTAKUVISSA RESOLUUTIOKSI RIITTÄÄ LOPULLISESSA KOOSSA 150 DPI (ppi).

Kaukaa katsottavissa suurkuvatulosteissa, esim. jättiseinäbanderollit, kuvien resoluutioksi riittää lopullisessa koossa 30-50 dpi. Isoissa seinäpinnoissa, esim. tapetit tai messukankaat, resoluutioksi riittää 70-100 dpi:tä. HUOM! Jos käytät aineistossa muuta kuin 1:1-suhdetta, niin tarkasta, että resoluutio on myös suhteessa; esim. 100 dpi lopullisessa koossa = 1000 dpi 1:10-suhteessa. (Tarkistamme resoluution riittävyyden pyydettäessä.)

KONVERTOI FONTIT

Jos et halua konvertoida fontteja niin lähettä fonttitiedosto(t) ja kaikki kirjasinleikkaukset aineiston mukana.

LISÄÄ VÄHINTÄÄN 5 MM LEIKKUUVARAT/BLEEDIT

Erillisiä "käsinleikkuumerkkejä" ei tarvitse käyttää. Jos kuitenkin laitat ne, muista tarkastaa niiden offset, koska leikkuumerkkien tulee sijaita leikkuuvarojen/bleedien ulkopuolella. HUOM! Roll-upeissa alas täytyy lisäksi jättää 200 mm (värillistä/kuvallista) asennusvaraa!

MAHDOLLISET MUOTOONLEIKKUU LINJAT TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Cut" (tai muu selkeästi leikkaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISET TAITOKSET (NUUTTAUKSET) TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "Creasing" (tai joku muu selkästi taittamiseen/nuuttaamiseen viittaava) JA OVERPRINT TÄYTYY OLLA KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa ja nimetty jollain selkeällä tavalla. Viivan paksuus tulisi olla 0,25 pt (hairline).

MAHDOLLISESTI KÄYTETTY LISÄVÄRI "VALKOINEN" TULEE MERKITÄ KÄYTTÄEN SPOTTIVÄRIÄ "White_Ink" (tai joku muu selkäesti valkoiseen viittaava) JA SEN TULEE OLLA PÄÄLIMMÄISENÄ VÄRINÄ "OVERPRINT" (päällepainatus) KÄYTÖSSÄ

Varsinaisella värillä ei ole merkitystä, kunhan se on spottimuodossa, nimetty jollain selkeällä tavalla sekä siinä on päällepainatus (overprint) päällä.

NIMEÄ SELKEÄSTI

Tiedostonimen olisi hyvä olla kuvaava. Nimestä tulisi ilmetä asiakas, tuote/työnimi, tulostettava materiaali, lopullinen koko ja määrä. Esimerkiksi "Asiakas_X_seinabanderolli_kangas_7500x3200mm_1_10_suhde_3kpl".

ÄLÄ KÄYTÄ “ÄÄKKÖSIÄ” TAI ERIKOISMERKKEJÄ

Aakkoset, numerot sekä alaviivat ( _ ) ovat sallittuja; ei koske tiedostopäätteen erottavaa pistettä ( . ).

TOIMITA AINEISTO PDF-MUODOSSA

Käytä PDF 1.5 -versiota (Acrobat 6) ja säilytä mahdolliset läpinäkyvyydet sekä kerrokset, mutta ÄLÄ sisällytä Illustrator muokkaus mahdollisuutta PDF -aineistoon.

TAI ALKUPERÄISESSÄ TIEDOSTOMUODOSSA

Käytössämme on Adoben CC-ohjelmisto. Huom! Muista liittää mukaan tarvittavat linkkitiedostot sekä fontit! Jos käytät alkuperäistä tiedostomuotoa, niin toimitathan meille myös näyttö .pdf:n. Voit lähettää myös tulostetun värive- doksen. Emme voi hyväksyä Word, PowerPoint, yms. ohjelmistolla tehtyjä aineistoja. Huomioithan, että vastuu toimitetun aineiston sisällöstä, oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta on kaikilta osin aineiston toimittajalla.